Julbrev Torekov 2019 12 10


Bästa hamnmedlemmar,

Det är vinter i hamnen och i dag kunde man känna den råa och kalla nordan. Då minns man med glädje tillbaka till sommarens härliga aktiviteter och fantastiska människor och vackra båtar.

Det har varit ett intensivt år i hamnen och mycket har utvecklats och förbättrats.

Nu är hummerfisket också över och hummertinorna pryder våra bryggor och bodar. Det var ett alldeles särskilt fint hummerår i år och frysarna är vad jag vet välfyllda inför nyårsfiranden.

Vi kunde glädja oss åt drygt 2 300 gästande båtar från när och fjärran som besökte vår fina hamn.

Vi vill påminna om att läsa styrelseprotokollen som finns på hemsidan, där kan ni följa utvecklingen i hamnen och även på vår Facebook sida.

Pålningen är nu klar och bryggorna 3 och 11 har nu säkrats för kommande stormar, vilket känns tillfredsställande och lugnande.

Den utökade vågbrytaren har minimerat påfrestningarna på Västra Piren och vågorna bryter inte över i samma omfattning.

Vi är nu inne i slutförhandlingar beträffande våra arrendatorers avtal och även med vårt förlängda avtal med Båstad Kommun till år 2033. Nu ser vi fram emot kommande säsonger och samarbete för en hamn som välkomnar alla.

Vi vill tacka och lyfta fram vår hamnmästare Georg Wimmer som med stort engagemang och stor kunskap och hantverk hållit fin ordning i hamnen.

Tack också alla frivilliga bryggvärdar och engagerade medlemmar som bidrar med er tid och kunskap.

Nu vill vi i styrelsen önska er alla en riktig God Jul och ett riktigt Gott Nytt År 2020 och tacka er för detta år 2019!

Väl Mött igen

Styrelsen TBSS